FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Dallam
2011. 05. 24. • Lovarda
Olvasási idő: < 1 perc

Tegnap voltam fél 5-re lovagolni Robinál. Először Dallam (én), Fatime (Nóri), Karib (Szandi lánya), Hanna (egy lány) került felnyergelésre, majd Chantallt (Szandi) is felnyergeltük. Én Dallamot nyergeltem, őrá is ültem. Később Niki lova (Niki) és Táltos (Györgyi) is csatlakozott. Sokat léptünk, sokat tanügettünk kengyel nélkül. Dallamon kényelmes. Majd Nóri és Szandi lánya kimentek a pályáról, mi pedig lenyomtunk két-két kör galoppot mindkét kézre. Utána még kengyelnélküliztünk és sok lépés. Fatimét hamarabb bevitték, az óránk végén pedig Hanna, Chantall és Niki lova is bement.

Jött a következő csoport. Táltoson egy férfi ült, Dallamon Pisti, Karibon pedig Laura. Ők ugrattak, de az igazat megvallva, akkorát amekkorát régebben én is Szilvinél. Pisti elsietett, így én léptettem le Dallamot (a kengyel hosszú volt, de segáz). Bementünk, lenyergeltünk, behordtuk a cuccokat, majd filmet néztünk és 8-ra értem haza.

Legközelebb jövőhét hétfőn, remélem gyakorolunk a versenyre, csütörtökön pedig Szilvi. Meg Kristen is akarok egyet terepezni.