FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Goooo.
2010. 08. 30. • LadyLovakPanka
Olvasási idő: < 1 perc

» Tegnap jót gyakoroltunk Pankával és Ladyvel a játszótér körül, bár inkább Pankával gyakoroltam. Elkezdtem neki megtanítani a Hopp-t, amit akkor mondok, ha ugornia kell, mert eddig csak rámutattam az akadályra és ment. A Fel! az már megy. Egyébként azt gyakoroltuk, ha mondom, hogy Marad!, akkor rögtön leül, arrébb megyek és a Fekszik! parancsra a helyén, ahol maradt, lefekszik. Ez sikerült is és örültem annak, hogy a futkározás közben is megcsinálta. Alaposan megdícsértem. Lady meg olyan vicces, mert ha nagyon örül nekem, akkor elkezd körbe-körbe forogni a tengelye körül. Majd hozok egy vidit, ha sikerül.
Tegnap nem lovagoltam Kristen, de felfedeztem valamit. Remi sörénye alatt sötétebb a szőr, mint pl a hasán. Mégegyszer fog vedleni? Remélem nem. Amúgy mostmár követ. Nagyon jó érzés. És azt is megengedi, hogy rátámaszkodjak a hátára. Persze felülni nem fogok rá. Majd egy "kicsit" később.
Ma megyek lovagolni háromra. Szerintem Karibra ülök, hiszen vele indulok a hétvégén levő versenyen. Woo, de jó lesz. Minden gondolatom az, hogy hol kellene az akadályok között vágtázni – hiszen ügyességiben indulok -, mert valószínűleg u.a. a pálya lesz, amin gyakorlunk. Áhh, szétvet az izgalom.