FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Haladunk-haladunk. Ki a paprikaföldig.
2010. 10. 04. • ÉpítésKristályPanka
Olvasási idő: 2 perc

Ma voltam kint lovizni, kimentünk a paprikaföldig. Úgy volt, hogy először nem tudtam eldönteni, hogy kimenjek-e vagy sem. Aztán meggondoltam magam és úgy döntöttem, hogy kimegyek. Az ihlet alatt gyorsan felnyergeltem, hogy mire megszűnik, már lovon legyek. A tóra rávezető úton már el is szált az ihlet, ugyanis annyira fújt a szél, hogy a hajamtól nem láttam semmit. De azért Kristet továbbnoszogattam. Ja azt elfelejtettem, hogy Pankát visszaparancsoltam a kapuban, és hát nem igen engedelmeskedett: félúton megláttam, hogy jön. Neki köszönhettem, hogy Remi most normálisan jött. Ügettünk-léptünk, aztán elértük a baromfitelep végét, ahol ugye nagy kanyar van és sajnos nem látom be (a múltkor is ezért fordultam vissza), így elég gyorsan kell haladni. Átmentünk a földútra, ki a paprikaföldig, ahol apumék a paprikát szedték, végig a paprikaföld mentén – itt megjegyzem, hogy amíg a földön voltunk, majd szétment a kezem, mert Krist nagyon akart menni – majd vissza egy másik földesúton, a szomszéd tanya mellett, és az a földesút is a kanyarhoz vezet, de erről az oldalról már belátom. Visszafele szintén szétment a kezem, de azért jót ügettünk, aztán beértünk és gyorsan lenyergeltem, mert elkezdett esni az eső. Panka visszafelé is követett, tök normális volt, amikor hívtam, akkor jött. Miután lenyergeltem, bementem almáért: Krist persze, hogy falta, Remi meg csak megkóstolta. Nem tudja még mi a jó.
Tegnap (vagy tegnapelőtt délután) gyakoroltam Pankával és felvettem videóra a bemelegítő pályát. Majd a hétvégén, ha laptophoz jutok (mivel ott van a videoszerkesztő), felteszem a youtubera. Ma viszont készítettem egy pár képet (Panka a szalmabálán, Remmmihről az új szőrével, és Remmih szopik)
Az építés ott tart, hogy megvan az alap, ki van ásva (de kicsi! aztán majd nagy lesz ). Holnap hozzák a sódert és lerakjuk az alapokat.
Holnap kisállatkiállítás, és CSAK Pankát viszem, mert Ladyt nem lesz időm kifésülni, és az is lehet, hogy a fejlődésében ez rossz pont lesz.