FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Jó áll neki
2012. 06. 02. • EseményFotóblogRemény
Olvasási idő: < 1 perc

Ma anyával lementem Szegedre és bementünk az Aranypatkóba, ahol megvettem a nyeregszappant, a porkefét és még egy dolgot. A kefére már égetően szükség volt, mert Beni elvitte az előzőt valahova, azóta nincs meg, meg hát a ponyclubos minikefével elég vacak munkát lehet csinálni (por kefe ody, 1000 Ft). A nyeregszappan pedig azért kellett, mert az olajom elfogyott, ami meg nagyon maszatolt, így inkább szappant vettem (B&E glicerines nyeregszappan, 500g, 1690 Ft). 
Ám a porkefén kívül vettem mást is. Egy kantárt Reminek. Kiválasztottam a nekem tetsző stílust. Igen ám, de mekkora legyen a mérete? Normál vagy nagy póni. Megkérdeztem az eladót, mi a véleménye, ő sem tudta, így a kisebbet, a nagy póni méretet választottam, aztán, ha nem jó, következő hétvégén elugrok kicserélni.
Hazaértünk rögtön felpróbáltam… először Kristályra. Max lyukon jó volt rá, így aztán nyugodt szívvel tettem fel az új kantárt Remire. Így megvan mindkét lónak a maga fejére valója. (És igen, befontam a sörényét. Egész jól tűrte, sőt tökéletesen, egyszerre be tudtam fonni az egészet és még jól is áll neki.)