FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
KLP újra
2013. 02. 23. • Esemény
Olvasási idő: 2 perc

Mivel február minden szombatján 20% akció van, és mivel ki kell használni, így "elugrottunk" Kecskemétre a KLP-be. Új helyre költözött, most egy raktáráruház. Tetszik, mert tök sok cucc van, nem mint tavaly előtt.

Összesen egy órát (csak) töltöttem az áruházban, közben felpróbáltam vagy három nadrágot, ugyanis újat kell venni, mert a szürkének, amit az utóbbi látogatáskor vettünk, kinyúlt a gumija, plusz ilyen kockás kinyúlások vannak a combomon. Végül egy fekete nadrág mellett döntöttünk. Körbenéztem, a western résszel kezdtem, és rögtön megláttam az álmaim "pálcáját". Egy répabotot a tlk-hoz. Oké, nem eredeti, de legalább van. És anyu megengedte, természetesen ha én állom. Nem kevés pénzbe fájt (egy tízes), de mivel akció van, megvettük. Aztán tovább nézelődtem. Anyunak megmutattam a western nyergeket, és egy nyereg + alátét + heveder (ócska) + kantár kombiért nem sajnált kb. 85 ezer forintot. Na ez jó hír. Aztán nézegettem még Reminek szetteket. Találtam egy kék-sárga kötőféket, egy bézs-kék-bordó nyeregalátétet + a hozzá tartozó kötőfék + szár kombót, meg egy sárga fáslit. Igen. Keresem Remi színét. A sárga, illetve bordó-kék-bézs/fehér színek között vacillálok. De mondjuk ha western lesz a drága, akkor felesleges lesz (sztem), mivel a nyeregalátétek színesek.

KLP után átmentünk a Dechatlonba, venni apunak edzőnadrágot. Én persze a lovas cuccoknál kóborogtam. Hát mit ne mondjak, nem volt túl nagy kínálat és az is úgy ahogy volt, egy nagy kalap …. Ez a véleményem. A chaps egy darab vékony,  (szerintem) rossz minőségű bőrből (ha egyáltalán bőrnek lehet azt nevezni) áll, és 100-ból egy gyerekre, ha pont passzol. A kobakok közül a profibb is a daslö-ből a kezdőnek felelt meg (= hungaroceles belső, minimális szivaccsal + orbitálisan nagy darab maga a kobak). A cipők nagy része gumiból vannak, alig találtam bőr darabot, az én méretemben (38-9) pedig pláne. A ruházat pedig elég drága volt, némelyik még leértékelve is. Anyu rábeszélt egy barna gatyára háromezerért (leértékelve), itthonra jó lesz alapon. Végül úgy beszéltük meg, hogy a barnába lovazok, a feketében meg majd ünnepségre (felvonulás), illetve versenyre megyek majd.

Ez csak mellékes, hogy hazafelé pedig a Baumax-ba ugrottunk be, és kaptam egy cuki mókusos szobrot. Ott virít az ablakomban a névnapomra kapott virágegyüttes mellett.