FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Krist elfelejtette
2010. 11. 07. • LadyLovakPanka
Olvasási idő: 2 perc

» Sziasztok! Jönnék egy tegnapi bloggal és utána neki állok tanulni.
Tegnap gyarotoltam Ladyvel és Pankával. Csak a szokásosat. Pankának természetesen kiváló, de Lady is ügyes volt. a marad az egyre jobban megy, de néha még mindig nem érti, hogy mit jelent. A fekszik pedig 99%-os. Azt az egy százalékot annak tulajdonítom, hogy bár látom benne a hajlandóságot a kérés megtételéhez, de rá kell segíteni a marja lenyomásával.
Szegény Panka terpeszben megy szinte, szerintem a héten megellik. Ezért nem is annyira ugráltatom (vagyis nem kérek tőle semmit).
Aztán úgy volt, hogy jön a barátnőm lovagolni Kristályon. Futószáron, mivel kezdő, ezért elvittem Kristet levezetni futószáron. Egy másik helyre mentünk, mert ahol eddig futtattam, oda tettek egy csomó műtrágyát. mondhatom, mindha egy kicsit elfelejtette volna a futószárazást. Amikor Remi mellette rohant nagyszázzal hatszázzal, akkor ő is nekiállt rohanni meg rosszalkodni, pedig nem szokása. Két év alatt egyszer sem láttam kirúgni vagy bakolni vagy akármit. Noigen. Az új hely az kisebb volt és nem engedhettem ki teljesen, pedig annyira szerettem volna, ha vágtázna. Mert hát neki egy kicsit nagyobb hely kell a vágtához, mint a  többi lónak.
Futószárazás után elvittem őket sétálni ki a külső kapun kívülre. Remi mint a szélvész, rohant és engedte ki magából a gőzt. Aztán elindultunk visszafelé, Remi beszaladt a műtrágyához, aztán vissza s ha nem állok arréb, százszázalék, hogy Remi elüt. Mondom, neked nincs látásod? Bent pedig elengedtem őket legelni.