FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Lady, Sims, Új menü
2011. 11. 09. • LadyMás
Olvasási idő: 2 perc
Kiállításon

Ne gondoljatok semmi komolyra, csupán suli szintű. Nos, két hete, London előtt voltam Ladyvel a suli által megrendezett kisállat kiállításon. (Előtte pedig kozminál (kozmetikus) járt.) Végig nagyon fegyelmezetten viselkedett, ahogy elvártam, sőt jobban is. Tudnék mesélni pár példátlan ebecskéről (egy bulldog mindenkit meg akart harapni, egy boxer pedig szimplán neveletlen volt). Sokan voltak, de nem csak kutyával: volt galamb, tyúk, höri, teknős, sőt valami hüllő is. Hivatalos zsűrik pontozták a kisállatokat, sőt a gazdi és a kisállat kapcsolatát is.
Végül elérkezett az eredményhirdetés: 5., 4., 3., 2.: nano (persze a teljes nevemen szólítottak) és Lady. Nagyon örültem. A Ladyvel való kapcsolatommal lettünk 2-ak. Az első pedig az a hüllő féle lett. Szóval kutyák között első. Nagyon örültem. Sok mindent hoztunk haza: fogtisztítót, kettőt is, meg kutyaropit, meg nekem csokit, meg persze az oklevelet. Utána volt még egy előadás egy szomszéd városból jövő kutyaiskolától.
Örülök, hogy Ladyvel mentem, sokan dícsérték nyugodtságát (pláne a boxerhez és egy-két spánielhez képest), és sokan megsímogatták.

 

Lovak a Simsben
Az Oxford streeten véletlenül betévedtem egy számítógépes, xboxos játékos boltba, ahol megtaláltam a sims 3-at és társait. A többi simset nézegetve rátaláltam a Sims3 – Házikedvencekre, ahol kutyák és macskák mellett immár lovak is szerepelnek a játékban. 🙂 Nagyon megörültem. Itthon pedig megnéztem a magyar sims3 honlapján, hogy meg van-e, és megvan. (link) Egy biztos: meg fogom szerezni! Esetleg akinek megvan, az legyen szíves mondjon véleményt a hozzászólásban (grafika, lovak stb)