FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Leo
2012. 05. 24. • Lovarda
Olvasási idő: < 1 perc

Ma reggel (tesi órán) telefonálgattam egy kicsit, és úgy beszéltem meg a Szilvivel, hogy negyed órát fogok lovon ülni, mert már be volt táblázva a délutánja. Igen ám, de az utolsó, a német óra elmaradt, így sikerült egy normális órát tartania. Mikor megérkeztem, még nem volt ott, de nem kellett sokáig várnom. Addig is megtudtam, hogy Jennit elvitték, és helyette jött két új ló: Leonidas és egy fekete szépség (nem tudom, hogy hívják). Leo történetesen egy égimeszelő pej herélt, de szerencsére engedékenysége egyenesen arányos a termetével.
Először kicsit furcsa volt Krist kisebb lépései után, de hamar megszoktam. Majd ügetés, végül vágta. Nagyon okos iskolaló, nem az az elrohanós típus, végig egy ütemben marad. Végül még ügettünk, aztán jött az utánam következő két kislány (5 ill. 6 éves – szerintem).

Közben mellékesen rákérdeztem, hogy belovaglást vállal-e és igeeen. Kérdezte, hány éves Remi, mondtam neki, hogy 2. Mondta, hogy még korán van. Én meg tudom, hogy korán van, nem is most gondoltam, hanem majd a nyáron-ősszel elkezdeni a foglalkozásokat. Következő alkalomnak a hétfő délutánt beszéltük meg.