FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Mai nap.
2011. 01. 01. • Kutyák
Olvasási idő: < 1 perc

Mai napom jó volt. Reggel kiskutyázással kezdtem, kitörő örömmel fogadtak. Kicsit megdagonyáztam őket és mentem be a házba melegedni, mert hát nincs éppen meleg. Ez nagyjából megvolt, Ladyt kifésültem, mert már ráfért, és elhatároztam magamban, hogy tavasszal az első melegebb napon megfürdetem. Olyan dél körül kiengedtem a lovakat. Készítettem egy videót. Info bővebben pár sorral lejjebb. Aztán kimentem a kistóra korizni Pankával. Kikerestem a több kori közül a legkényelmesebbet, felraktam a szánkóra, Panka pedig húzta a tóig. Ott felhúztam a korikat, Pankáról lecsatoltam a szánkót és koriztam sztem fél óráig. Vissza pedig Panka behúzott. Meglepett a gyorsasága. Milyen jó volt inni utána a forró csokit.
Aztán apu elvitt a vasúthoz, onnan pedig Panka behúzott. Jó volt, bár elfáradt a végére. Aztán félsötétben megetettem a kicsiket. Vizezett tápot és kutyaszalámit kaptak. Holnap kell venni kölyöktápot, mert elfogyott. És a szalámi is.
Nos, a videó: végig remeg a kezem, mert lefagyott. A tartalmát nem árulom el, de 4 perc 45 másodpercre sikerült és ezt a youtube 210 percig tudja feltölteni. Éjfél után is fent leszek e miatt.