FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Mázlis nap
2011. 02. 05. • Esemény
Olvasási idő: < 1 perc

Sziasztok!
Ma voltunk a klp-ban. Az eladós csaj mondta, hogy szerencse, hogy ma mentünk, mert csak mára volt a "minden termékre 20% akció". Mázli. Egy nyeregválasztással indult, aztán jött a kobak, utána gatyát próbáltunk és meg is lett az eredménye. Utána kiválasztottunk (anyu kérésére, mert nekem normális van) egy biztonsági kengyelt, utoljára pedig egy ápolódobozt. De csak azért kaptam ennyi sok mindent, mert holnap van a névnapom és az akció miatt. Nos, lássuk a típusokat:

Lovaglónadrág: Női skótkockás térdbőrös – Daslö – szürke
Kobak: Tattini pro – fekete
Kengyel: Biztonsági hajlított nikkel
Ápolódoboz: 2000 nagy – bordó
Nyereg: Többcélú szintetikus cserélhető marvassal – Daslö – 17"-es

Visszafelé beugrottunk fagyizni, utána mentünk ki a tanyára. A cuccaimat belepakoltam az ápolóba: a kutyafelszerelés a kis rekeszbe kapott helyet, a hajgumi, a sörénycsavaró pedig a kihúzható részre, a többi pedig a nagyobbik rekeszben kapott helyet. Aztán Dorkáztam, felraktam rá a hámot. Utána kifésültem Ladyt – nagyon örült neki. Utána pedig felszereltem a nyerget. Gyorsan ment.

Holnap megyek lovagolni, de előtte reggel kivisszük a három kicsit a vásárba. Annyira sajnálom, mert egyáltalán nem tudom, hova kerülnek. De azért remélem, lesz közöttük ismerős. Ja és a doki barátja nem hívott vissza, így a kan is megy ki.