FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Megérkeztek!
2010. 11. 16. • Panka
Olvasási idő: < 1 perc

» Sziasztok! Egy jó hírrel jövök nektek. Ma megszülettek a kiskutyák! Eddig 6-ot számoltam: 3 barna (mint az apjuk) 2 fekete (mint az anyjuk) és egy barnás fekete (szerintem mint Panka nagyszülei). A nemüket még nem tudom, de hamarosan ez is meg lesz, csak hagyom őket, tanulva a múltkori esetből: amelyik kicsit megfogtam, az elpusztult, mivel Panka otthagyta.
Tegnap is lovagoltam a lucerna földön. Jó volt, mert Krist nagyon szépen ment, és egy hajszálnyi választ el attól, hogy beugorjon vágtába. Bár annyira nem is várom el tőle, de megpróbálom beugratni. Kanyarokat is vettünk, de nem kicsiket. A pálcát viszont egyáltalán nem használtam – nagy örömömre.
És rájöttem, hogy Krist miért nem "szeret" kis kanyarban ügetni: egyrészt mert számára túl rövid szárat fogtam, másrészt az ügetőpályákon elég nagy ívben való fordulás van, és ez a kis kör neki tökre kényelmetlen. Most azt csinálom, hogy egyrészt hosszabb száron ügetek, másrészt pedig nagy köröket veszek ÉS fokozatosan csökkentem a gyakorlások során a kör ívét. No megyek, mert még nem tanultam.