FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Minden összejött
2010. 10. 14. • ÉpítésLovakPanka
Olvasási idő: 2 perc

» Hú de régen voltam és ezt szörnyen sajnálom, csak egyszerűen minden összejött. És ááá… Annyi minden van a fejembe, hogy mit mondanék.
1. Kedden elkezdtük a falakat pakolni és már ma tök jól halad. Ma bevittem Kristet (és Remi is bement) az istállóba, hogy megnézzük, hogy milyen magasra kell rakni a falat és az ablakot. Az ablak majd kb. 110 cm magasan lesznek, a falak meg nem tudom. csak azt tudom, hogy a téglával, amit építünk az 10 vagy 11 sor. És tök jól néz ki az egész.
2. Pankával most nem a játszótéren, hanem a falakon gyakoroltam. Semmi extra, csak hogy menjen a falon. Az 4 sarok már föl van építve a 10. sorig, és oda felkértem Pankát. Vagyis azt kértem tőle, hogy menjen oda fel. Erről készült is egy videó. Már kettővel tartozok, csak sosem kerülök hosszabb időre a laptophoz.
3. Ma voltam lovagolni Kristen. Elmentem a szomszéd tanyája mellett, aztán visszafordultam és elindultunk a tó felé. A btelep mellett vezető úton Remi már tök izzadt volt. Nem tudom mit csinált, de eléggé meglepődtem. Kimentünk oda a bekötőhöz, ahova múltkor, sőt egy kicsit túl is mentem. Találkoztunk Nikivel (lovardába jár), Remi utána ment és üdvözölte. Szegény Niki egy kicsit megijedt.