FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Rövidsörény, Beni fekszik
2011. 06. 05. • KutyákRemény
Olvasási idő: 2 perc

Ma délelőtt volt egy kis szabadidőm, így gyakoroltam a kutyákkal. Pankával végigvettük az alapokat, jól ment, aztán Ladyvel. Vele is. Majd felkapcsoltam Benire a pórázt és vele gyakoroltam. Minden jól ment, az ül is és a pórázon menés is. Háromszor megmutattam neki a feksziket, utána már úgy-ahogy maga csinálta. Oookos kuutyaa. Még egy kis apport, aztán mehetett el.

Reggel megjött a javítóból a felszerelés, számszerint: két Remiskötőfék, egy Kristályoskötőfék és a futószár. Sajnos Reminek a kötőfékjei porosodni fognak, ugyanis nem rakom rá, mert százas, hogy szétszaggatja. Mindegy is. Leápolás előtt egy kicsit megfuttattam a karámban, mert láttam rajta, hogy nem fog bírni magával, ha kikötöm. Kikötöttem, levágtam a sörénye maradék részét olyan rövidre amilyen a múltkori. Elöl is megigazítottam a frizuját, mert már nem lehetett látni a cuki csillagját. A végén még gyakoroltam vele egy kicsit, a vezetőszárat érintgettem hozzá (hasához, lábához stb). Remizés után kivittem Kristet az új kötőfékjében legelni, majd két óra múlva vissza is vittem.

Nyári tervek: mostmár heti egyszer járok a két helyre, és meg szeretném kérdezni Robitól, hogy átmehetek-e Kristállyal gyakorolni, nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a Kristállyon való lovaglásra, és a Remivel foglalkozásra, ki szeretnék jutni a Sóstóra, hogy megfürdessem a kutyákat – lehetőleg többször, minimum 2 lovastábor, egyéb tábor, nyaralások, csajokkal sütés (remélem), ezen kívül persze anyunak segíteni és az angol tanárhoz eljárni.