FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Tegnap Kristen & Remi a bolondozós
2010. 09. 10. • LovakPanka
Olvasási idő: < 1 perc

» Tegnap tök klasszat lovagoltam.  Előtte viszont Pankáztam. Megint a játszótéren gyakoroltunk. Kitűnően hajtja végre a Fel! (felugrik a játékkocsira), a Hop! (hinta átugrása) a Felfelé! (fel a kis vár tetejére) és a Lefelé! (lecsúszik, vagy inkább leszalad a csúszdán)parancsszót. Ezeket mondogattam össze-vissza ő pedig szépen végrehajtotta és élvezte. Amikor a Fel!-t kértem, akkor Lady is felment az autóra. Ő mindig körülöttünk rohangál, amikor Pankával gyakorlok. 
Aztán felnyergeltem Kristet (még mindig nálunk van a nyereg), aztán go ki. Remi első lépése az volt, hogy kirúgott felénk. Mondom, nyugodj le, vagy eltángállak. Kimentünk a tanya háta mögé, meg minden felé, sokat ügettünk, Remmih meg sokat bakolt és galoppozott szélsebesen. A végén egyből be is ment a karámba, pedig nem szokása. Egy szóval jó, hogy tegnap lovagoltam, mert ma esett az eső egésznap, és még most is esik. 
» Hírt nem találtam sajnos, hacsak a po.hu-n (pannoniaoverdose) nincs. Mindjárt megnézem. (megnéztem) Nincs hír semmi, szóval ma nem is lesz.