FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Újabb kihívás
2011. 06. 22. • Más
Olvasási idő: < 1 perc

Épp frissítettem, amikor anyu hívott, hogy hívták Szekszárdról. Öten (nő, lánya, + lány barátai) lóháton mennek Ópusztaszerre, és nállunk szálnának meg egy éjszaka erejéig. Jó, így ebben nincs semmi különös, csak… anyu engem bízott meg, szervezzem meg az egészet. A következőt kellene:

– lovaknak helyet biztosítani (ami ne legyen villanypásztor)

– kaja

– szállás

 

A első részt már kitaláltam: szerzünk villanypásztor oszlopot és Krist karámja mellé felállítjuk, belenyúlva a lucernásba kerítünk egy kis részt. Ide tennénk be Remit, az öt ló pedig a nagy karámba menne. De gondoltam arra is, hogy a régi futószáras helyre tesszük a karámot, oda viszont Kristály kerülne, Remi átkerülne a Kristály karámjába, és így mennének a nagykarámba. De anyu még arra is gondolt, hogy Remit összerakjuk egy éjszakára a Kristállyal, bár én ezt az ötletet nem helyeslem. Szerintem az első lesz (bár félő, hogy Remi bezabál a lucernával)

A második rész, vagy nyárson sütés lesz, vagy makaróni.

A harmadik a legnehezebb, ugyanis a szobában, ahol mi aludnánk, nekik kicsi, így a fenti épületbe kell elszállásolni őket (ahol majd mi fogunk lakni), csak a szobák éppen tele vannak bútorokkal illetve cserépkályha építés folyik. De mindenképpen fent helyezzük el őket. Lecke feladva, 12-én jönnek.