FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
KÁN 2013
2013. 08. 30. • EseményFotóblog
Olvasási idő: < 1 perc

Idén pénteken, azaz 30-án mentünk, korán reggel. Siettünk, mert úgy tudtuk, hogy 9-kor kezdődik a Takarmányozási szuszpenzió anyuéknak, de mint kiderült, csak 10-kor. Körbejártuk az egyetemet, hiszen lehet, hogy jövőre itt fogok tanulni (vagy Gödöllőn). Odáig meg vissza vagyok tőle, csak jókat olvastam és a lovardát is csak egy út választja el. Miután anyuék bementek, én mentem a kiállításra, ami ugye a lovardában van. Bementem, megnéztem, mi a program, aztán tettem egy felfedező körutat. Egy csomó hasznos (továbbtanulás, ügető, ill. két Pegazus újság) és nem hasznos (világító kulcstartó, ami nem is működik) holmit összeszedtem. Végül bementem a fedelesbe és néztem a programot.

Igazából csak a bemutató volt, meg a díjlovaglás, meg az ugratás. Tavaly kicsit színesebb volt a program, de lehet, hogy csak azért, mert szombaton mentünk. De viszont a voltizsosokat se láttam. Nem volt túl érdekes. Úgy gondolom, ez a kiállítás olyan egy-két alkalmas program, mert utána csak elunja az ember.

A képekről: sok készült, de sok a mosódott is a benti viszonyok miatt. Vagy mert furán sütött be a nap. És a legtöbb b'n'w.