FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Több mint 7,5 km, kerülővel
2012. 07. 12. • Kristály
Olvasási idő: 2 perc

Hogy honnan tudom a km számokat? A Google Földben lemérem a megtett távot és kész. Így az utóbbiak le vannak mentve, sőt a blog alapján az összeset le akarom menteni.
Tegnap elmentem az ismerősömékhez, ahova a múltkor szerettem volna, csak hát a drága kutyus miatt nem sikerült. Kerülővel mentem, ami volt +1 km, de hát Krist is és én is élveztem a fenyők illatát. Az a vicces, hogy odafelé, a betonon alig akar menni, meg úgy kell noszogatni, de amint a földesútra érünk, rögtön belehúz. Meg azért is aranyos, mert minden apróságért képes megállni, mint pl. legelő birkák, futó nyuszik, vagy még a semmiért is. Csak néz előre szegezett füllel. Én meg várok, ha éppen van türelmem. Visszafelé az utolsó szakaszon, a szomszédunk frissen kaszált búzaföldjét végigügettük hosszába (kb 1 km), halálos iramban, lévén ügető a drága. Szuper volt, és az a jó nála, hogy nem fáradok ki a fel-le emelkedéstől, mert annyira dobál, hogy "kidob" a nyeregből. Már csak a vágtáról kéne meggyőzni, ami méggyorsabb. Végül is futószáron, bal kézre már tökéletesen megy, és már nem is húz.
Olyan gáz, hogy számtalan lehetőség van, hogy merre menjek terepre, mégsem tudom, merre. Mondjuk segíteni szokott egy távoli ismerős, pont ahova a GoogleFöld segítségével megnézem és megjegyzem az utat. Próbálok minél változatosabb úton menni, részben a saját szórakoztatásomra, részben hogy Krist ne unja meg. Kár hogy a szabadon levő kutyákat nem jelzi előre.