FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Black Friday 2023
2023. 11. 28. • Más
Olvasási idő: 3 perc

Nyilván nem bírtam ki, hogy ne használjam ki a BF adta lehetőséget, azonban egy-két új felszerelés nem köthető a kedvezményes naphoz.

Az augusztusban a StyleLovasboltból rendelt Imperial Riding-os nyeregalátét mizéria is végre lezárult. Úgy beszéltük meg, hogy visszaküldöm a póni méretű szívecskés nyeregalátétet (IRHStormy Black), cserébe (+különbözet) elküldik a IRHCloud Dancer nyeregalit Shocking Pink színben (tényleg shocking). Megkaptam a nyeregalit, azonban húztam a szívecskés nyeregali visszaküldését. Aztán a hónap elején ránéztem a webáruházba, és láttam, hogy van cob és fullos méret a nyeregalátétből, így felhívtam őket, hogy valóban van-e (augusztusban csak és kizárólag póni méretű volt az egész piacon) és volt, úgyhogy megrendeltem. Nem sokkal később megkaptam, viszont a díjlovas nyeregalátétet univ. helyett, mindenesetre így is gyönyörű. A póni méretűt pedig pénteken végre visszaküldtem.

Ma rendeltem két szénahálót a Déli-Farm-tól, mégpedig a FlexiStrong-ot (90×90 és 100×150-eset), ugyanis az utolsó alkalommal a kovács rendesen lecseszett, hogy kövér a Lujzi, úgyhogy remélhetőleg visszább tudjuk venni a szénazabálást, illetve kevesebb lesz majd a pazarlás is. Remélem beválik és tartós is lesz.

Aztán pár hónapja kinéztem az Imagine Lovasban egy Spooks nyeregalit, a Spooks Lhyon-t darkmauve színben, ami eredeti áron felül volt a lélektani határomon (30k+), úgyhogy úgy voltam vele, hogy megvárom ezzel a BF-t. BF előtt felnéztem a Spooks webshopjára, ahol a nyeregali már le volt árazva 55€-ra, erre még rájött a 10%-os első vásárlói kedvezmény, úgyhogy egész olcsón (47€), kb. az eredeti ár feléért sikerült megszerezni. Aztán megérkezett egy gyönyörű csomagolásban a nyeregalátét, kibontva pedig a kezembe foghattam a képnél is szebb, mályvaszínű nyeregalit.

Mivel rádöbbentem, hogy egyre többet fogok kint állni a hidegben, ezért a horze-s Black Fridayt kihasználva vettem egy kabátot (Horze Claire Női Bélelt Lovas Parka Kabát, Blackened Pearl Grey, 38), mely még nem jött meg, de remélem jó lesz, és nem fogok ketté fagyni a hideg hónapokban.

Majdnem kihagytam, de csak eszembe jutott, hogy szintén a BF-t kihasználva a következő egy évre is feliratkoztam az Equilab prémium verziójára, mert van egy-két hasznos funkciója, amit a jövőben is szeretnék használni (lovas követése külső linkkel! – Lujzis terepeken majd fontos lesz)

Végül pedig. Nagy álmom a Winderen nyeregemelő, az álmom pedig megvalósult. Az EquinaWebáruháztól rendeltem meg kihasználva a BF kedvezményt, illetve a Lujzi nyerge után kapott hűségpontokat. A rendelt nyeregemelő (fekete, ugró, 17″, 18mm) még nem jött meg (jelenleg a futár raktárjában van), de nagy reményeket fűzök hozzá. Nyilván nem hoz megoldást – azt a gyakorlás hozza meg, de remélem jobb kedvvel lesz Remi (és a többiek) az edzések alatt.