FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Remény, immáron egyedül
2011. 04. 26. • Lovak
Olvasási idő: < 1 perc

Hey!

A villanypásztor felhúzása után az első két éjszakát még az anyjával töltötte, az első alatt kikapcsoltuk a vpásztort. Meg is lett az eredménye: két horgot szétrágott, eltört. Második este már bekapcsolva hagytuk, szerintem párszor megcsípte. Ma délben pedig megtörtént a leválasztás: Kristályt egyszerűen átvezettem a másik karámban. Egy "picit" ideges volt, de kb. fél óra múlva már úgy-ahogy nyugodt lett. Bár még most is néha elkapja az ijedelem, mert nem látja az anyját.

 

Közben beszéltünk anyával: most hogy leválasztottuk Remit, Kristály valószínűleg nemsokára sárlani fog, és akkor ismét befedeztetjük Remi apjával, Vagánnyal. Számításaink szerint május-júniusban sárlik, akkor lovagolhatok egy csomót (mert igazából ez hiányzik nekem), április-májusban ellik, félévesen leválasztjuk, és újra lovagolhatok. Hibáinkból tanulva felneveljük Kristálytól az utolsó csikót. Utána lovagolhatok egy csomót, aztán jön Remi belovaglása. Először legyen meg Remi papírjai.

 

Ma egy csomót fényképeztem, van egy-két kedvencem. De most nem töltöm fel, mert laptopon vagyok és az ugye korlátozott net. 

 

Hétvégén CSI*. Alig várom. Ma beszéljük meg Szilvivel a feladatomat. Aztán jövő héten megyünk a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési napokra. Azt is várom.