FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Chantall és Teddy
2011. 05. 26. • B. Sz.R. R.
Olvasási idő: 2 perc

Tegnap mégis mehettem lovagolni, ugyanis a kémia tanárnőm hamarabb ráért, így előrébb tettük a kémiát. Szokás szerint ötre mentem, ezentúl Chantallon lovagoltam a kiskörben. Chantallon kívül Alma (Gabi), Karib (egy lány), és Sári (Hilda) volt a pályán, középen pedig Fatime futóztatta a kicsiket. Nem vágtáztunk, mert nem is volt hely, viszont tanügettünk párat és Chantallon nem igazán tudok.

Óránk után jöttek a következők, szinte az összes lovat felszereltük, Alma és Sári viszont visszamentek a karámba. A többiek a gyereknapra gyakorolták a kis- és nagykarüsszelt (huszárbemutató), óra végén, úgy mint múltkor is, megint én léptettem le Pisti után Dallamot. Aztán Chantall ledobta lovasát, mellesleg megjegyzem, hogy Zoli (bácsi?) azzal kezdte, hogy dobott-e mostanában le gyerekeket. Mondom neki, hogy nem. Na, majd engem – mondta ő… és így is lett.

Ma pedig Szilvinél voltam. Először Rozit szereltük fel, mert Teddy lesántult (nem vészesen). Pályán felszálltam rá, aztán átmentem a másikra, majd leszálltam róla, mert jött egy lány és ő ült fel Rozira futózni. Bementünk, felszereltük Teddyt, felültem rá, Szilvi rám bízta, hogy azt csinálok, amit akarok. Majd mondta, hogy ugrassam be vágtába. Be is ugrattam, de mivel rossz lábra, ezért felkapcsolt futóra. Aztán jöttek a lányok, Rozi majd  meg halt a lépésben, miközben Teddy ügetett. A lányok órája után lemostuk Rozit, majd megnéztem Szilvi és Agri (Agragon) gyakorlását, majd mentem haza.

A hétvégén sajnos nem tudok elmenni a bandériumos gyereknapra, mert a Balatonra megyünk osztálykirándulásra, két napra. Remélem jó lesz, és ha a nap is süt, lesz straaand is.