FőoldalRólunkFacebookInstagram
EquestrianBlog
Lovastábor 1. nap
2011. 07. 05. • B. Sz.
Olvasási idő: 2 perc

Időjárás: délelőtt borongós, épphogy nem esik; délután kicsit süt a nap, lehet pólóban lenni.
Reggel úgy kezdődött, hogy hoztak egy lovat, Dollárt, aki az egyik lány (Mariann) lova, aztán meghozták Szofit a fjord pónit, utána pedig megjöttek a kispónik is. Ők elszabadultak, de szerencsére az egyik pályára menekültek be és kis kergetőzés után el tudtuk (kb 8-10-en) kapni őket. Miután elhelyeztünk mindenkit és felvittük a cuccot a házba, hárman, nagylányok + a Márkó elkezdtük ápolni Teddyt meg Rozit. A lányok ketten (Mariann és Kitti) Rozit nyergelték, mi (én meg Márkó) maradtunk Teddyre. Én kivittem Teddyt, ő került futószárra, majd Szilvi hozta a Rozit. Először Mariann felült Rozira, azalatt a (csütörtökönként utánam jövő lányok) Panni és Zsani futóztak Teddyn. Majd cseréltünk Mariannal, pontosabban ő került Teddyre, én pedig Rozira ültem. Ügetés, átlóváltás meg ilyenek. Aztán közben Kitti is felült Rozira,  én pedig nem lovagoltam. Még egyszer felültek a Zsaniék, aztán jöttek a pónik, pontosabban az egyik, a Juci, az apróságokat futószárazni. Aztán Teddy is felszabadult, így Mariann került rá újra, és átment a két szürke a másik pályára. Szilvi rudakat tett le, azon mentek át, majd Teddynek egy x-et, Mariann azon ugrott. Rozit hagyták, ő sétált. Majd leléptették és mentünk be lenyergelni, lefürdetni a két szürkét. majd ellátni, etetni. 
Utána mi is mentünk fel a házba, megterítettünk, beszélgettünk, miközben vártuk az ebédet: karfiolkrémleves, meg pörkölt volt nokedlival.
Ebéd után ejtőztünk, beszélgettünk, majd visszamentem Márkóval a lovakhoz, ugyanis háromnegyed kettőre jött egy csoport lovagoltatni, így mi gyorsan felnyergeltük Teddyt, és Márkó már ment is ki vele, hogy lefutószárazza. Később lejöttek a lányok is, Mariann Dollit nyergelte, Kitti meg én Szofit, a fjordit. Meg ugye kint volt Teddy.
Mariann ugrott a Dollival, Kitti ült először a Szofira, a drága mindig ki akarta vinni a pályáról. Teddy pedig még mindig a csoportot futószárazta. Majd jöttem én Szofira, Mariann pedig már léptetett és azt hiszem, Teddy is felszabadult, így a Zsani került futóra. Lépés, hogy szokjam, majd ügetés és a vége felé vágta. Olyan aranyos, az ügetése pedig valami iszonyat fárasztó, mert hát ugye kicsiket lép. Engem már nem próbált meg kivinni, legalább is nem éreztem.
Miután én végeztem, és mindenki bement, kivéve Szofi, még megsétáltattuk a kicsiket. Vagyis Panni maga ment, Zsanit vezettem, mert őt is be akart vinni, aztán felült Hanna, a két kissrácot, már Szilvi vezette.
Bementünk, lenyergeltünk, elpakoltunk és kész is volt. 4-re meg jöttek értem.